16.5.2017

Onko terveydellinen ja taloudellinen katastrofi yhteiskunnan etu?

Kärsin vakavista terveysoireista siitä lähtien, kun lähistölle rakennettiin tuulivoimala-alue. Ensimmäisenä tuli rytmihäiriökohtaus, sitten parin kuukauden sisällä korvaoireet, lähinnä paineentunnetta ja pistosta korvassa ja pahenevaa tinnitusta.

Noin puoli vuotta voimaloiden käynnistymisestä alkoivat ongelmat äkillisesti nousevan verenpaineen kanssa. Siihen liittyy usein päänsärkyä tai migreeniä, joista en muuten kärsi. Oireet vievät työkyvyttömäksi, pahimmillaan parina päivänä viikossa, jopa viikoittain.

Perheemme on myös sairastanut kuukausittain erilaisia flunssia tänä talvena - tätä aiemmin me emme olleet juuri koskaan missään räkätaudeissa.

Vallitsevat tuulensuunnat ovat meille epäsuotuisat, enkä pysty asumaan kodissamme. Tuulivoimala-alue on yli 5 km:n etäisyydellä, enkä olisi ikinä kuvitellut sen vaikuttavan meille asti.

Tilanne stressaa äärettömästi, sillä myös miehellä ja muulla perheellä lemmikki mukaan lukien on oireita, lähinnä huonoa nukkumista, tulehduksia, limaisuutta, korvaoireita ja ärtyisyyttä. Itselleni on tullut ajoittain myös huimausta. Kuka tietää, mitä pitkään jatkuvista oireista seuraa?

Myös taloudellinen tilanne on sairastamisen ja ylimääräisten kulujen vuoksi tiukka. Yrittäjänä sairaspäivät ovat suoraan pois ansiotuloista ja elämisestä.

En ymmärrä, miten yhteiskunta voi suistaa veronmaksajiaan terveydelliseen ja taloudelliseen katastrofiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on mahdollista vain tämän tekstin jälkeen. Nämä ovat todellisten ihmisten kokemuksia, joten vain asialliset kommentit julkaistaan.