1.3.2018

Mitä Suomessa todella halutaan?

Hyväksytäänkö Suomessa se, että ihmiset kärsivät hätää tuulivoimaloiden rakentamisen jälkeen? Onko oikein, että niiden takia menetetään yöuni, terveys ja elämänlaatu?

Onko oikein, että voimaloiden vaikutuspiiriin tahtomattaan joutuneet ihmiset menettävät kiinteistöjensä, usein koko elämäntyönsä arvon? Onko oikein suistaa heidät taloudelliseen katastrofiin?

Haluaako suomalainen yhteiskunta ottaa nämä ihmiset elätettäväkseen? Menettää heidän verotulonsa? Maksaa heille sairaspäivärahaa ja työkyvyttömyyseläkettä?

Hyväksyvätkö suomalaiset vauvoille ja lapsille mahdollisesti aiheutetut terveyshaitat? Onko oikein riistää jopa lasten ja nuorten tulevaisuus, kun pitkäaikaisen infraäänialtistuksen vaikutuksista ei ole ensimmäistäkään tutkimusta, mutta yhä enemmän hälyttäviä kokemuksia eri puolilta maailmaa?

Hyväksyvätkö suomalaiset tuulivoimaloiden aiheuttaman luonnon tuhon? Metsän kaatamisen? Lintujen ja lepakkojen kuolemat? Luonnon monimuotoisuuden tuhoamisen? Kotieläinten kärsimyksen, keskenmenot ja kuolleina syntyneet poikaset?

Mitä Suomessa todella halutaan? Mitä Sinä haluat?

2 kommenttia:

  1. Asiasta samaa mieltä, pikkujuttu sai pääni hiukan lyömään tyhjää ; päiväys : ensi viikon torstai?

    VastaaPoista
  2. Kahden ensimmäisen tekstin pvm muuttuu aina päivitysten mukana. Blogin tekstien järjestystä ei ole muuten mahdollista hallinnoida, koska tekstejä ei voi kiinnittää, kuten monessa muussa sos. median palvelussa.

    VastaaPoista

Kommentointi on mahdollista vain tämän tekstin jälkeen. Nämä ovat todellisten ihmisten kokemuksia, joten vain asialliset kommentit julkaistaan.